Observatori de drets de Dincat

· Anna Puig

· Rafaela Vioque

· Xavier Orno

· Rafael García

Grup de persones que volen que els drets es coneguin, i es defensin quan es vulnerin. Organitzen activitats per informar sobre els drets. Participen en actes per reivindicar els drets. Opinen sobre la política i sobre tot el que ens afecta. Assessoren per l'exercici dels drets

Pau Vilaseca

Vocal d'Oci i Voluntariat de la Junta Directiva de Dincat.

Voluntari i director de l’entitat de lleure Grandalla durant 10 anys. Membre sectorial de lleure d’APPS i actualment Vocal d’Oci i Voluntariat de la Junta Directiva de DINCAT i representant de les entitats d’oci a Plena inclusión a la UDS (Unidad de Desarrollo Sectorial).

Beatriz Vega

Responsable d'Oci de Plena Inclusión

Ha participat durant anys com voluntària en serveis d'oci de persones adultes.

Antoni Castelló

Responsable de la recerca sobre oci de l'IRDI i professor en el departament de psicologia bàsica, evolutiva i de l’educació a l’UAB.

Lali Feliu

Actriu i coach d’organitzacions

Barcelona, 1974. Llicenciada en art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Coach executiu per l’Escola Europea de Coaching i coach sistèmic per l’Institut Gestalt. Com a actriu treballa en diferents sèries de televisió com Pelotas (TV1), Hospital Central (tele5), El cor de la ciutat (TV3), Porca Misèria (TV3) i Majoria absoluta (TV3). Ha format part de la companyia de teatre La Cubana. L'última experiència televisiva és com a reportera al programa Connexió Barcelona de Barcelona Televisió (2009-2015). Col·labora amb l'associació Lectura fàcil oferint formacions de coaching. És coach d'oratòria a l'espai Lazzigags.

Actualment combina la seva tasca d’actriu i la de facilitadora a CANVI D’ESCENA.