I ara què faig?

Vine i participa a la peça teatral de la companyia de teatre TIRANT PEL DRET formada per activistes dels drets.


Les places per aquest esdeveniment son limitades. S'atendran les inscripcions per ordre d'arribada.

LA SESSIÓ SERÀ GRAVADA per finalitats de DIFUSSIÓ DE L'ACTIVITAT i per realitzar TALLERS D'ÚS PEDAGÒGIC per les Entitats sòcies. Les persones que no vulguin ser gravades tindran una localització habilitada.


(*) Tots els camps son obligatoris

* En compliment de la normativa vigent, relativa a la protecció de dades de caràcter personal i, en particular, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades en endavant, "RGPD"), així com la Llei Orgànica de Protecció de dades, l'informem que les dades sol·licitades en aquest formulari, seran tractades per DINCAT (Responsable del tractament), amb la finalitat de tramitar la seva inscripció a l'esdeveniment. La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució d'un contracte així com el seu consentiment exprés.

Per a l'exercici dels seus drets d'accés, rectificació, oposició i la resta de drets que la normativa li atorga, es pot adreçar al responsable del fitxer: Rosa Mª Cadenes, o mitjançant correu electrònic enviat a congres@dincat.cat indicant en l'assumpte del mateix "Protecció de Dades".