JORNADA DE TREBALL SAPLL - SAVI 2019


Les persones que reben el servei de Suport a l'Autonomia a la Pròpia Llar a Catalunya i els professionals que els hi donen suport ens trobem novament per treballar conjuntament i reflexionar respecte dels èxits assolits i els reptes i necessitats de futur d'aquest servei que ha facilitat l'accés a la Vida Independent i la inclusió a la comunitat a tantes persones a Catalunya.

La Fundació Lluïsa Oller - Viver de Bell-lloc acollirà la celebració d'aquestes noves Jornades de Treball, que han de proporcionar un espai d'intercanvi de coneixement i experiències.

Els professionals i les persones que reben el SAPLL, futur Servei d'Acompanyament a la Vida Independent (SAVI), estan convidades a participar en els tallers de la Jornada, que podeu consultar en el detall del programa.

L'aforament previst de la Jornada és de 120 persones.
Recomanem una assistència d'un màxim de 6 persones per entitat a la Jornada, de les quals el 50% persones que reben el Suport.

Al finalitzar la Jornada, les persones que ho desitgin podran dinar a la Cantina de l'Institut Pla Marcell, gestionada per persones vinculades a Viver de Bell-lloc, amb un preu de 7€ per persona.

L'aforament disponible a la Cantina és de 40 persones, per tant únicament podem atendre les reserves per dinar segons ordre d'inscripció a la Jornada.

En el cas de les persones que reben el SAPLL que vulguin dinar a la Cantina de l'Institut, Dincat en subvencionarà la despesa.