Formulari d'inscripció al Congrés


Abans del 30 de Abril:
  • Inscripció estudiants: 75 (s'haurà d'acreditar la condició d'estudiant mitançant la matrícula del curs actual adjuntada al present formulari)
  • Inscripció general: 150
A partir del 1 de Maig:
  • Inscripció estudiants: 75 (s'haurà d'acreditar la condició d'estudiant mitançant la matrícula del curs actual adjuntada al present formulari)
  • Inscripció general: 175
  • Inscripció un dia: 100
  • Inscripció només taller: 25

                   
Si no s'especifica Entitat, s'emetrà factura amb el nom abans indicat.

Els tallers tenen una duració de tres hores i un cost de 25 euros


(*) Camps obligatoris
La data límit per cancel·lar qualsevol inscripció és el 29 de maig de 2018 a les 14:00 hores, i la devolució és realitzarà aplicant una penalització de 50€. A partir d’aquesta data i hora, la cancel·lació d’inscripcions no serà possible i nos es faran devolucions de cap tipus.
En compliment de la Llei 15/1999 LOPD l'informem que les seves dades seran incloses en un arxiu propietat de Dincat per la seva operació amb finalitats operatives de l'Entitat. Les respostes tenen caràcter obligatori. Pot exercir els seus drets d'accés a la informació, rectificació i cancel·lació mitjançant carta dirigida a Dincat c/Joan Güell 90-92 08028 Barcelona o a l'adreça de correu electrònic congres@dincat.cat Adjuntant fotocòpia del seu DNI o Document identificatiu substitutori. Un cop realitzada la inscripció, podrà rebre informació de diversa indole a l'adreça que ens ha facilitat relacionada amb els actes a realitzar durant el Congrés. Si no desitja rebre aquestes comunicacions, si us plau notifiqui-ho al següent correu electrònic: congres@dincat.cat